فوایدوخواص دارویی گلاب
جهت تماشای تصاویرومتن اختصاصی به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.
گلاب دو آتیشه یعنی پس ازیکبارگلابگیری دوباره به جای آب در دیگ گلاب ریخته میشود.این روش گلابگیری را گلاب دوآتشه می گویند.
گلاب معمولی یکبارتقطیرمیشوداما گلاب دوآتیشه دوبارتقطیرمیشود یعنی گلبرگهای گل محمدی به جای آب باگلاب تقطیر میشود.
گلاب دو آتیشه و عرقیات با خواص مناسب در طب سنتی کاربرد دارد. این گلاب قابل عرضه به صورت عمده به سراسر کشور می باشد.
گلاب دو آتیشه به علت غلظت بیشتر تلخ تر بوده و بوی گل بیشتری دارد که به همین دلیل کیفیت و خواص درمانی بیشتری دارد.
این گلاب از ترکیب گل محمدی با گلاب ناب در دیگ تقطیر بدست می آید
گلاب و عرقیات صادراتی کاشان به عنوان سوغات شهر کاشان به صورت عمده و جزیی باقیمت مناسب وکیفیت مطلوب در بسته بندی های مناسب قابل عرضه به سراسر کشور می باشد.
*ضمانت بازگشت کالا درصورت نداشتن کیفیت مطلوب*
جهت کسب اطلاعات بیشتردرخصوص محصول باماتماس بگیرید.
نام ونام خانوادگی:
محمدایمان کریمی
شماره تلفن همراه:
09162912099
جهت تماشای عکس های گیاه آلوئه ورا وخواص این گیاه ارزشمند ومفید به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.
جهت تماشای تصاویر به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.
خاستگاه گلاب
ایرانیان از نخستین کسانی هستند که از گذشتههای دور به ویژگیهای خوراکی و درمانی گل سرخ (محمدی) پی بردهاند. طبق اسناد بینالمللی، مبداء تولید گلاب،ایران و مبداء تولید اسانس گل سرخ(محمدی) و عصاره گلبرگهای تازه،یونان ذکر شدهاست.
«گل سرخ یا رز یامحمدی، گیاهی است که بومی ایران است و خاستکاه و موطن اصلی آن ایران است که تا حدود 350 سال پیش غیرازایران جایی دیگررویش نداشته است و در زمان سلسله صفویه و زمانی که دولت عثمانی همسایه ایران بوده است، این گل وکلیه دستگاههای گلابگیری ازایران به ترکیه وسپس به سوریه و بلغارستان برده شده است..»
گزارش ابن خلدون حاکی بر این است که در قرن ۸ و ۹ میلادی گلاب یکی از اقلام مهم تجاری ایران بودهاست که از طریق جاده ابریشم به هندوچین صادر میشدهاست. مرکز اصلی تولید آن در ایران سرزمین فارس و بیشترین کارگاههای تولید گلاب در لایزنگان و [[داراب ]] استان فارس بر پا بودهاست. بطوریکه روزانه ۳۰۰۰۰ بطری از میمند فارس در زمان خلیفه بغداد بین سالهای قبل از ۸۱۰-۸۱۷ به آن شهر صادر می شدهاست.
براساس مدارک جدید، ایرانیان اولین قومی بودند که از گل سرخ، اسانس و گلاب را به روش تقطیر به دست آوردند و سپس این فن را به سایر نقاط دنیا انتقال دادند.ابن سینا دانشمند بزرگ ایرانی، تحقیقات وسیعی در مورد استخراج اسانسها به روش تقطیر داشتهاست..
سالانه در کاشان، در مراسم جشن گلابگیری 15000 تن گلاب سنگین تولید می شود.
هم اکنون گلاب کاشان مرغوبترین گلاب جهان به شمارمی آید.
گلاب چیست؟
آب گل یا گلاب از گل زیبا وخوشبومحمدی گرفته میشود.گلاب ازعمل تقطیر گل محمدی با آب بدست می آید.
ازتقطیر دوباره گلاب محصولی حاصل میشود که گلاب دوآتیشه نام دارد.حال اگراین گلاب مرغوب واصطلاحا دوآتیشه رادوباره تقطیرکنندگلاب پرباروبسیارمرغوبی بدست می آبد که گلاب ناب می نامندکه بسیارخوشبوومعطراست.
ازویژگی های گلاب بایدگفت که گلاب اصل دارای رنگی روشن و بدون بوی ترشیدگی است.
گلاب کاشان ازبهترین گلاب های جهان به شمارمی آید.
برای کسب اطلاعات بیشتردرخصوص گلاب به اینجا مراجعه فرمایید.