گلاب وعرقیات گیاهی کاشان،تولیدعرقیجات گیاهی

گلاب و عرقیات گیاهی،تولیدکننده عرقیات گیاهی (کاشان /میدان ولی عصر(مدخل)/ابتدای بلوارمطهری)

گلاب وعرقیات گیاهی کاشان،تولیدعرقیجات گیاهی

گلاب و عرقیات گیاهی،تولیدکننده عرقیات گیاهی (کاشان /میدان ولی عصر(مدخل)/ابتدای بلوارمطهری)

گلاب وعرقیات گیاهی  کاشان،تولیدعرقیجات گیاهی

گلاب وعرقیات گیاهی کاشان تولیدکننده گلاب وعرقیجات گیاهی بابهترین کیفیت وقیمت مناسب میباشد.
نشانی:کاشان/میدان ولی عصر/ابتدای بلوارمطهری
ارسال محصولات به کلیه نقاطکشور(ضمانت بازگشت کالا)
جهت کسب اطلاعات بیشتردرخصوص محصولات باشماره09162912099تماس حاصل نمایید.

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

لیست عرقیات گیاهی

سه شنبه, ۱۸ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۴۴ ق.ظ

خواص عرقیات گیاهی و شیوه مصرف آنها

1. عرق آویشن ( طبیعت گرم)

تقویت معده ،رفع ترشی معده ،تقویت بینایی ،تشنج ، رقیق کننده خون،درعفونت های ریوی،زکام و برونشیت بی همتاست.

نحوه استفاده:  پس از هر غذا یک استکان

2.عرق اترج ( طبیعت گرم)

ضد اسهال و استفراغ ، ضد عفونت ، رفع عطش و سکسه ،

نحوه استفاده:  بعد از هر غذا یک استکان

3. عرق اسطوخودوس ( طبیعت گرم)

تقویت کننده اعصاب،معالج برونشیت وزکام ،پایین آورنده تب،نیرو بخش ،ضد تشنج وصرع ،درمان بیماری های عصبی.

نحوه استفاده: روزی سه مرتبه وهروعده نصف استکان

4. عرق بابونه ( طبیعت گرم)

نیروبخش،آرامبخش تب های بلغمی وعفونت های دردناک،اختلالات قاعدگی ودردناک رامنظم می کند ،کرم کش است.

نحوه استفاده: قبل از هر غذا یک استکان

5. عرق بادرنجبویه ( طبیعت گرم)

بالا برنده فشار خون،خون ساز،آرام بخش،مقوی مغز،درمان تپش قلب،خواب آور،ضد تشنج

نحوه استفاده: یک فنجان در یک لیوان آب سرد

6. عرق برگ چنار ( طبیعت سرد)

چاق کننده ، تب بر ، ضد آسم ، تسکین دهنده ضعف اعصاب ، پوست را جلا می دهد ، آرامبخش درد و ورم که از گرمی مزاج است.

نحوه استفاده:  قبل از هر غذا یک لیوان

7.عرق برگ زیتون ( طبیعت سرد)

پایین آورنده قند خون ، مفید برای نارسایی های کبدی ، رافع سر درد ، تقویت حافظه ، مدر ، تسکین درد دندان

نحوه استفاده:  قبل از هر غذا یک لیوان

8.عرق برگ گردو ( طبیعت گرم)

پایین آورنده قند خون ، درمان نقرس ، ورم مفاصل را که از سردی باشد تسکین می دهد

نحوه استفاده: قبل از هر غذا یک استکان

9. عرق بومادران ( طبیعت گرم)

نیروبخش ، تقویت قلب و اعصاب ، ضد تشنج ، تصفیه خون ، درمان ورم معده و روده ، مفید جهت بواسیر،رفع اختلالات قاعدگی

نحوه استفاده: بعدازهرغذایک استکان

10. عرق بهار نارنج ( طبیعت گرم)

تقویت قلب و اعصاب ، ضد تشنج ، ضد هیستری ، رفع افسردگی ، درمان بی خوابی واختلالات عصبی ،رفع سکسه

نحوه استفاده:  قبل از هر غذا یک استکان ویا به صورت شربت

11. عرق بیدمشک(طبیعت معتدل)

تقویت قلب ، رفع گرفتگی و خفقان قلب ، تقویت عمومی بدن ، ملین ، مصرف بیدمشک در جوانی مانع پیدایش فشار خون در دوران پیری می شود.

نحوه استفاده:قبل از هر غذا یک استکان به صورت شربت

12.عرق پونه ( طبیعت گرم)

اشتها آور ، بادشکن ، ضد اسهال ، مسکن سکسکه ، رفع سوزش معده ، ضد سرفه ، خلط آور

نحوه استفاده:  پس از هر غذا نصف استکان

13.چهارعرق(طبیعت سرد)

تب بر، تقویت پوست و کلیه و کبد ، دارای ویتامین C  تصفیه خون ، بازکننده رگ ها ، مداوای درد مفاصل

نحوه استفاده:  پس از هر غذا نصف استکان

14.عرق چهل گیاه ( طبیعت گرم)

رافع دل دردهای ناشی از سردی مزاج و دل پیچه ، هضم غذا را آسان می کند.

نحوه استفاده:  پس از هر غذا نصف استکان

15. عرق خارشتر ( طبیعت سرد)

دافع سنگ های کلیه و مثانه ، شست و شو دهنده کلیه ها ، مفید جهت سیاه سرفه و سلامتی کلیه ها

نحوه استفاده:  قبل از هر غذا نصف استکان

16. عرق خارخاسک ( طبیعت سرد)

مدر قوی،رفع سنگ کلیه و مثانه و کیسه صفرا ، تصفه خون

نحوه استفاده:  قبل از هر غذا نصف استکان

17.عرق دارچین ( طبیعت گرم)

تقویت معده ، مقوی قوه باء ، تقویت عمومی بدن ، تقویت اعصاب ، از بین بردن بوی بد دهان ، ضد سرفه های مرطوب ، از بین برنده وحشت وخفقان وترس

نحوه استفاده:  پس از هر غذا نصف استکان

18. عرق رازیانه ( طبیعت گرم)

ضد نفخ ، درمان قولنج ، رفع بلغم ، زیاد کننده شیر مادران ، معطر کننده ، محرک ، بادشکن ، مدر و قاعده آور

نحوه استفاده:  پس از هر غذا یک استکان

19. عرق زنیان(طبیعت گرم)

ضد عفونی کننده، مقوی معده ، ضد نفخ ، قارچ و انگل ، ضد اسهال ، دافع رطوبات بدن و معده ، نافع جهت اعتیاد و مضرات آن

نحوه استفاده:  پس از هر غذا نصف استکان

20.عرق زیره(طبیعت گرم)

ضد چاقی ، رفع ضعف اعصاب ، نیرو دهنده و هضم کننده ، درمان کم خونی ، زیاد کننده ترشحات شیر ، پایین آورنده چربی خون ، درمان اختلالات قاعدگی

نحوه استفاده:  پس از هر غذا یک استکان

21. عرق زیره سیاه(طبیعت گرم)

جمع کننده رطوبت بدن،معالجه ورم طحال واسهال ،ضدچاقی،ضد نفخ معده وسکسکه،افزایش شیر مادران،تنظیم قاعدگی،مقوی قوای جنسی

نحوه استفاده:  نیم ساعت قبل از غذا یک استکان

22.عرق سنبل الطیب(طبیعت گرم)

ضد تشنج ،محرک ،آرامبخش ،بادشکن ،رفع بی خوابی ،ضدهیستری ،ضد صرع ،مقوی اعصاب ،پایین آورنده فشارخون

نحوه استفاده: بعد ازهرغذا یک استکان وشب موقع خواب

23. عرق شاتره(طبیعت معتدل)

ضد حساسیت ،تصفیه کننده خون ،صفرابر ،اشتهاآور ،رفع بیماری های پوستی ،ادرار آور ،ضد یرقان ، تقویت لثه وجلوگیری از خونریزی آن ،هاضم غذا

نحوه استفاده: قبل ازهر غذا یک استکان

24.عرق شنبلیله (طبیعت گرم)

بر طرف کننده قندخون ،ضد لاغری، اشتها آور ،جلوگیری ازریزش مو

نحوه استفاده:بعد از هر غذا نصف استکان

 25. عرق شوید (طبیعت گرم)

برطرف کننده چربی خون ، ضد دل درد و بیماری های روده ، مقوی معده ، هضم کننده غذا ، آرام کننده و زیاد کننده شیرمادران

نحوه استفاده:  بعد از هر غذا نصف استکان

26.عرق شیرین بیان(طبیعت گرم)

درمان ورم معده و روده ، درمان زخم معده و اثنی عشر و امراض کلیه ، درمان یرقان ، درمان سرماخوردگی، سرفه و گرفتگی صدا

نحوه استفاده:  قبل ازهر غذا یک استکان و بعد از هر غذا نصف استکان

27.عرق طارونه(طبیعت خنک)

تصفیه کننده خون ، صفرابر ، ضدیرقان ، رافع بیماری های پوستی

نحوه استفاده:  قبل از هر غذا یک لیوان

28. عرق کاسنی(طبیعت سرد)

تصفیه کننده خون ، سفید کننده پوست ، درمان کم خونی ، درمان بیماری های مزمن پوستی ، رفع یبوست ، تقویت کبد ، برطرف کننده جوش صورت

نحوه استفاده:  قبل از هر غذا یک استکان

29.عرق کاکوتی(طبیعت گرم)

تقیت کننده اعصاب ، ضد انگل ، ضد عفونی کننده مجاری تنفسی ، تقویت دستگاه گوارش ، تقویت بینایی ، درمان بی خوابی

نحوه استفاده:  بعد از هر غذا با نصف لیوان آب

30. عرق کیالک(طبیعت سرد)

مفید جهت بیماری های قلبی ، تنظیم تپش قلب و ضربان آن ، باز کننده اسداد عروق ، جلوگیری از سخت شدن رگ ها ، صفرابر

نحوه استفاده:  قبل از غذا با یک لیوان سرد

31. عرق گلاب(طبیعت گرم)

مقوی قلب و اعصاب ، آرام بخش ، خوشبو کننده ، ملین ، روشن کننده پوست و محافظ آن ، نشاط آور

نحوه استفاده:  قبل از هر غذا نصف استکان

32. عرق گل گاوزبان(طبیعت گرم)

آرام بخش ، نرم کننده ، معرق ، ادرار آور ، دفع کننده کلرورها ، تصفیه کننده خون ، رفع التهاب و ورم کلیه

نحوه استفاده:  یک فنجان مخلوط در یک لیوان آب سرد صبح و شب

33.عرق گزنه ( طبیعت گرم)

قطع شدن قاعدگی در زنان ، بند آوردن هر گونه خونریزی داخلی ، جلوگیری از ریزش مو ، آرامبخش دردهای عضلانی ، ازدیاد ادرار

نحوه استفاده:  پس از هر غذا یک استکان

34.عرق مخلصه(طبیعت گرم)

ملین ، مقوی ، دفع سموم ، ضد قولنج ، پادزهر قوی ، مفید برای ناراحتی های کمر و مفاصل عضلانی ، تقویت معده

نحوه استفاده:  یک فنجان مخلوط در یک لیوان آب بعد از غذا

35. عرق مورد(طبیعت سرد)

ضد خونریزی ، قابض روده ، تقویت رشد مو ، درمان اسهال و بواسیر ، ضد آفت

نحوه استفاده:  قبل از هر غذا یک استکان به صورت شربت

36.عرق نعنا(طبیعت گرم)

تقویت کننده دستگاه گوارش ، برطرف کننده ناراحتی های معده ، ضد اسهال ، رفع دل درد و دل پیچه ، بادشکن

نحوه استفاده:  بعد از هر غذا یک استکان

37. عرق نسترن(طبیعت گرم)

ضد اسکوربوت ، رفع انقباض غیر ارادی ماهیچه معده ، رفع بیماری های ناشی از ورم و التهاب کلیه ، سرشار از ویتامین C ،ادرار آور

نحوه استفاده:  قبل از غذا یک استکان و یا به صورت شربت

38. عرق هل(طبیعت گرم)

مقوی معده ، رفع سردرد ، رفع بی خوابی ، مسکن دردهای عصبی صورت و کمر ، رفع کم خوابی ، معطر و خوشبو کننده

نحوه استفاده:  همراه با شربت ، چای و یا شیرینی مصرف شود

39. عرق یونجه(طبیعت گرم)

چاق کننده ، مولد خون ، نیرو دهنده قوای جنسی ، تقویت عمومی بدن ، تامین استخوان بندی اطفال و درمان نرمی استخوان

نحوه استفاده:  قبل از هر غذا یک لیوان

40. عرق بید ( طبیعت سرد)

تقویت معده ، آرام بخش ، تقویت قلب ، ضد تشنج ، تب بر ، درمان یرقان و سر درد ، تسکین دهنده دردهای تناسلی ، رفع شوره سر

نحوه استفاده:  جهت امراض داخلی قبل از هر غذا نصف لیوان

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۱۲/۱۸
محمدایمان کریمی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی